Distortion logo
Distortion 2015, 3-7 June

Line-Up

The first four artists for Distortion 2015 is announced!
They will all play the Distortion Ø weekend event.

 • <p>Siriusmodeselektor</p>

  Siriusmodeselektor

  Siriusmodeselektor (DE) Består af Modeselektor (DE) - de to herrer, som har rocket alle de store festivaller og Siriusmo(DE), den mystisk DJ, der helst ikke forlader sit hus, fordi han foretrækker at skrive musik i sit studie. Sammen har de formet aliaset Siriusmodeselektor, og Distortions gæster kan forvente sig en euforisk blanding af Euro Crunk, Acid Rap, Big Bass Techno, Labstyle, Happy Metal og Psykedelisk Elektro. 
Siriusmodeselektor beskriver sig selv som den bedste reunion for et band, der aldrig har eksisteret.

 • <p>Noir</p>

  Noir

  Noir og dansk, elektronisk musik går hånd i hånd. Noir var en del af den elektroniske musik- og clubscene i Danmark før den for alvor havde fundet sin plads, og han er derfor en af de mest erfarne, dedikerede og dygtige elektroniske DJ’s vi har opfostret herhjemme. For første gang i 3 år lægger han endelig vejen forbi sit hjemland og spiller til Distortion Ø – og så er han endda klar med nyt album d. 9 marts 2015.

 • <p>Omar Souleyman</p>

  Omar Souleyman

  Den syriske popstjerne og bryllupssanger Omar Souleyman kigger igen forbi Distortion. I 2013 spillede han både på Sankt Hans Torv og til pop-up fest i Ballerup, hvor tusinder af Distortion-gæster dansede asfalten i stykker. Souleymans karriere startede ydmygt tilbage i 1994, hvor han samlede en gruppe musikere, der rejste rundt og spillede til bryllupper i Syrien. Det var dog først i 2007, at verden fik øjnene op for den hektiske dansemusik efter det amerikanske pladeselskab Sublime Frequencies udgav en cd med Souleyman-materiale.

 • <p>Cashmere Cat</p>

  Cashmere Cat

  Bag aliaset Cashmere Cat gemmer sig den norske New York baserede producer Magnus August Høiberg. Cashmere Cat arbejder med nogle af de helt store som Lana Del Rey, Jeremih og 2 Chainz, og det gør han gennem sine udfoldelser med R&B, futuristisk hiphop og bass. Cashmere Cat fik i oktober 2012 udgivet sin EP “Mirrir Maru”, hos pladeselskabet Pelican Fly Records.

Distortion Ø is taking place from 5-6 June 2015 at Refshaleøen.