Distortion 2021 aflyses

English version below

MAX ØV!

Grundet forsamlingsforbudet og den manglende mulighed for at tjekke coronapas er årets Distortion desværre aflyst!

Du kan vælge at beholde din billet til 2022 eller få den refunderet (ekskl. billetgebyr). Du får mail om det fra Ticketmaster.

Det føles uvirkeligt at skulle aflyse to år i træk. Vi er meget kede af det overfor alle jer skønne gæster og de artister og partnere vi arbejder med. Vi kommer til at prøve at afholde alternative åbne begivenheder i byrummet i løbet af sommeren – men hvem ved, hvad det kan blive til.

Til gengæld regner vi stærkt med, at vores mindre elektronisk musikfestival, Karrusel, kan foregå som planlagt sidst i august. Derfor har vi valgt at udvide den med en ekstra dag.

Karrusel finder sted fra 26.–28. august 2021 på Refshaleøen. Festivalen præsenterer de bedste nye internationale navne indenfor klub- og elektronisk musik. Musikken kan opleves i en nyskabende og rå rave-æstetik i en lille skov på Refshaleøen. Der er begrænset plads og billetter kan fixes på www.karrusel.dk.

Det er anden gang Karrusel finder sted. Første gang var i 2019 med anerkendte udenlandske navne som Dixon (DE), Jennifer Cardini (FR) og Victor Ruiz (BR).

Datoerne er klar til den 22. udgave af Distortion, som finder sted næste sommer 1.–5. juni 2022.

English resume

Due to the assambly ban and that it is not possible for us to check corona passes this year’s Distortion has unfortunately been canceled!

You can choose to keep your ticket for 2022 or get it refunded (excluding ticket fee).

Newsletter signup: