Sådan laver du et Pop-up-aktivitet til Distortion

Et Popup-aktivitet er kendetegnet ved at være af kortvarig eller af mobil karakter. Det kan være et mindre indslag, som der ikke kræver så meget plads, så det kan være i de helt hyggelige smalle gader – eller så det kan gentages på løbende rundt omkring på gaden. Der vil være en masse hyggelige arrangementer og aktiviteter til gadefesten i 2023. Så dit arrangementet vil ikke drukne i gadefestens musikscener. Vi sørger for god plads og ro til dit arrangementer. Vores ambition er nemlig at lave en mangfoldig gadefest med masser af hyggestunder, kunst og lokale fællesskaber.

Du kan søge om at lave dit Pop-up-indslag til den legendariske gadefest på Vesterbro torsdag 1. juni 2023 samt Havnehygge på Refshaleøen dagen efter om fredagen. Visse projekter kan vi også vælge at støtte med et lille beløb for at dække særlige udgifter – tøv ikke med at sende gode ideer ind!

I 2022 så vi bl.a. alt fra et sambaoptog på Islands Brygge med et lokalt orkester og dansekonkurrencer i dansecirkler midt på gaden til en gadeteatertrup med mobil opsætning der fremførte hele dagen på 10 forskellige spots og sågar u-forstærkede pop-up koncerter. Alt sammen arrangeret af og lokale partnere.

Søg her – hvor du også kan læse mere om praktik og deadlines.

Nedenunder kan du se nogle af 2022s Popup-aktiviteter:
Slide 1: Pop-up teater: BOEING 765-TITANIC, Sønder Boulevard
Slide 2: Pop-up Capoeira dansecirkel og musik, Istedgade
Slide 3: Sambaorkesteret Abanda der vandrer festiligt igennem Havnefesten, Islands Brygge
Slide 4: Pop-up liftkoncert og performance ved Knippelsbro

Official Festival App
Get set times, maps and more!