Nabo

Distortion finder sted i København fra 29. maj til 2. juni 2024.

Der vil være langt flere tiltag henvendt til et ældre publikum og børn og festivalen vil derfor på flere områder fremstå mere afdæmpet. Tættere på festivalen vil vi afsløre alle de nye tiltag, og håber du vil synes om programmet, så vi sammen kan skabe en byfest for os alle.

Det er kun en dag hvor der er gadefester i en hel bydel – torsdag 30. juni – og de største musikaktiviteter på gaden vil finde sted i aflukkede områder. I tæt samarbejde med Københavns Kommune, Politi, Hovedstadens Beredskab og akutberedskabet udarbejdes en plan for sikker afvikling af festivalen. Vi beklager de gener som den måtte give og takker mange gange for det overskud og forståelse der bliver udvist i festivaldagene.

Tidsplaner og trafikale forhold

Kort over berørte gader og områder herunder kørsels- og p-forbud samt en mere detaljeret tidsplan over hvornår der kan opleves forhøjet lydniveau, vil findes på denne side i april 2024.

Vi beklager på forhånd for eventuelle trafik- og støjgener forbundet hertil, og håber på jeres forståelse. Alle er meget velkomne til at kigge forbi.

Kontakt

Email: [email protected]
Hotline: Ring 42670381 eller 42671176 (åbner 27. maj 2024)

Official Festival App
Get set times, maps and more!