Sådan laver du et ActionHygge-arrangement

En ActionHygge-arrangement er kendetegnet ved ikke at være centreret omkring (fest)musik. Her findes de sjove, skæve og anderledes indslag indenfor vores arbejdstemaer mad, krop & dans, byrumskunst, børn og debat. Omkring halvdelen af gadefestens samlede arrangemnter skal høre under ActionHygge-programmet. Så dit arrangementet vil ikke drukne i gadefestens musikscener. Vi sørger for god plads og ro til dit arrangementer. Vores ambition er nemlig at lave en mangfoldig gadefest med masser af hyggestunder, kunst og lokale fællesskaber.

Du kan søge om at lave dit ActionHygge-arrangement til den legendariske gadefest på Vesterbro torsdag 1. juni 2023 samt Havnehygge på Refshaleøen dagen efter om fredagen. Visse projekter kan vi også vælge at støtte med et lille beløb for at dække særlige udgifter – tøv ikke med at sende gode ideer ind!

Der var en del ActionHygge-arrangementer i 2022, som virkelig gjorde at gadefesten fremstod mere mangfoldig, hvor der var noget for de fleste. Det var alt fra en skatekonkurrence på Enghave Plads, sambaoptog på Islands Brygge, udendørs jazzkoncert på en hockeybane, gadeteater til u-forstærkede pop-up koncerter, langbordsmiddage og dansekonkurrencer. Alt sammen arrangeret med lokale partnere.

Søg her – hvor du også kan læse mere om praktik og deadlines.

Slide 1: Sidewalk Best Trick, Enghave Skatepark
Slide 2: Stille & Rolig Distortion med Bremer/McCoy, Enghaveparken
Slide 3: Lose Yourself To Dance, Sønder Boulevard
Slide 4: Ruben og Bobby Frisørsalon, Saxogade
Slide 5: Waterfest, Søndre Refshalebassin
Slide 6: BørneDistortion, Enghaveparken
Slide 7: Cirque du Sommelier, Den Vandrette, Nyhavn

 

Official Festival App
Get set times, maps and more!