Street Host application

Nu er det igen muligt at ansøge, og blive en del af de mange streethosts der skal lægge rammerne for gadefesten til Distortion 2022. En typisk streethost er en københavnsk ildsjæl der brænder for at præsentere sin ide. Man kan være kunstner, restaurant, andelsforening, butik eller noget helt femte. Det vigtigste er, at man har lyst til at bidrage med et spændende indslag og fejre København. Til 2022 arbejder vi på at få et så mangfoldigt program som muligt. Vi ønsker mange forskellige musikgenrer til gadefesterne, langt flere installationer og endnu flere skæve events. Vi lægger særligt vægt på, at eventet er lokalt, og at det afspejler ånden i det kvarter vi besøger.

Formatet i 2022 er ændret således, at der ikke bliver afholdt gadefest på Nørrebro. Vesterbro-gadefesten afholdes, som man kender den, torsdag 2. juni fra kl. 16.00-22.00, mens der er åbnet op for et nyt havnefestområde i Inderhavnen og på Refshaleøen fredag 3. juni fra kl. 15.00-21.00.

Distortion vil som alle andre større kulturleverandører muligvis blive berørt af restriktioner. Vi anerkender at det kan virke omsonst at skulle planlægge gadefest nu, men tror på, at vi er et andet sted end sidste år, og derfor bliver i stand til at gennemføre en fuld Distortion.

Inden du søger skal du læse denne vejledning. Deadline for ansøgning er 15. februar 2022.

Ansøg som streethost